fbpx
loader image
a

Annoncering på sociale medier

Vi genererer flere salg, leads og konverteringer for dig.

Scroll

[

%

af de danske Facebook-brugere benytter platformen dagligt

Dine kunder er på sociale medier, uanset hvad din virksomhed beskæftiger sig med. Derfor er platformene nødvendige i markedsføring i dag.

Optimér afkastet på dine annoncer 💰

Dine annoncers kombination af visuelle elementer og tekst er afgørende for, hvordan de sælger sig selv, og får dine kunder til at klikke på dem. Vi hjælper dig med at lægge en solid strategi uanset om det handler om en enkelt kampagne eller et helt årshjul.

Vi skaber creatives (billeder, grafik og video), der får din målgruppe til at købe ind på din historie, dit brand og dine produkter eller ydelser. Vi gør dine annoncer succesfulde og effektive, så dine kampagner og annoncer giver et ordentligt afkast.

Vi kan hjælpe dig på Facebook, Instagram, LinkedIn og Pinterest, TikTok og YouTube.

Facebook – det største

Facebook er ikke kun et socialt medie, det er et mødested mellem forbrugere og dit brand.

Omkring 2 milliarder brugere bevæger sig hver måned ind på Facebook, og ca. 88% af alle danskere har en profil på Facebook. Hvis din virksomhed endnu ikke er til stede på Facebook, så er det en god idé at komme i gang med det.

Hos Klutch er vi eksperter inden for annoncering på Facebook. Gennem avancerede annonceværktøjer udarbejder vi målrettede og effektive annoncer, så du kan opnå dine ønskede målsætninger. Vi holder undervejs øje med, hvordan annoncerne klarer sig og optimerer dem løbende – og arbejder for at du ikke spilder din investering på annoncer.

%

af alle danskere har en profil på Facebook

Instagram – det æstetiske

Instagram er en social medieplatform, som giver dig mulighed for at dele billeder og videoer for at opbygge en slags digitalt fotoalbum.

Instagram er et voksende medie for forbrugere men også for virksomheder, der ønsker at opbygge et stærkt brand og en vedvarende relation til sine forbrugere. Omkring hver tredje dansker bruger mediet hver dag.

Hos Klutch er vi eksperter inden for annoncering på Instagram. Gennem avancerede annonceværktøjer udarbejder vi målrettede og effektive annoncer, så du kan opnå dine ønskede målsætninger. Vi holder undervejs øje med, hvordan annoncerne klarer sig og optimerer dem løbende – og arbejder for at du ikke spilder din investering på annoncer.

Instagram

%

af danske brugere på sociale medier bruger Instagram dagligt

Hvad kan vi hjælpe dig med på Facebook og Instagram?
Hvordan annoncerer vi for dig på Facebook og Instagram?
Hvad koster det at annoncere på Facebook og Instagram?

Vi bruger Facebook Business Manager til at optimere kontakten til din målgruppe på 3 måder:

1) Vi finder din målgruppe

Gennem Facebooks Business Manager, kan vi målrette annoncer direkte til din målgruppe gennem deres demografi, interesser, adfærd og kontaktoplysninger.

2) Vi får din målgruppes opmærksomhed

Vi udarbejder relevante og iøjnefaldende annoncer i formater, der appellerer til din målgruppe.

3) Vi måler resultater af dine annoncer

Gennem grafiske og dybdegående rapporter kan vi nemt måle, hvordan dine annoncer har klaret sig. Hvis noget ikke fungerer, ændrer vi det.

Ved at udvælge den perfekte kernemålgruppe, kan din annonceringsindsats blive meget mere præcis, skabe mere opmærksomhed og dermed føre til konverteringer til din virksomhed. Jo bedre din målgruppe og annoncer er udarbejdet desto færre annoncekroner spilder du.

Facebook Business Manager

Annoncerne opretter vi i Facebook Business Manager, som giver os mulighed for at oprette og administrere annoncer på både Facebook, Instagram og Messenger. Her får vi et overblik over dine annoncekonti, og vi kan se alle dine kampagner, annoncesæt og annoncer.

Gennem Facebook Business Manager kan vi også downloade rapporter og statistikker om dine annoncer, der gør det muligt for os løbende at optimere dem og forfine din strategi.

Hvordan opbygger vi en annonce?

Det første vi skal gøre sammen er at identificere målet for annoncen. På Facebook skal man vælge mellem tre overordnede kategorier, der hver kan udspecificeres. Målsætningskategorierne er:

 • Kendskab: Ønsker du at udbrede kendskabet til din virksomhed, kan du med disse annoncemuligheder opnå en større rækkevidde og flere følgere.
 • Overvejelse: Du kan vælge mellem seks målsætninger, der optimerer annoncen til at opfordre din målgruppe til en bestemt handling, såsom at klikke på et link eller kommentere. Annoncen vises for personer i din målgruppe, der med sandsynlighed vil handle på din valgte målsætning – trafik, interaktion, installation af app, videovisning, leadgenerering eller beskeder.
 • Konvertering: Er målet konverteringer, salg fra katalog eller fysisk forretningstraffik, kan du opfordre personer med interesse for din virksomhed til at købe dit produkt eller bruge din ydelse. Disse målsætningerne rammer personer med en større hensigt om at forbruge end de to forrige kategorier.

Herefter skal du vælge dit annonceformat. Facebook tilbyder formater såsom videoannoncer, enkelt billede, karruseller og annoncer til lead-generering. Det vigtiste er dog, at annonceformatet passer til din målsætning.

Når målsætningen og formatet er valgt, kan annoncen gå i gang!

Kort fortalt betaler du for antallet af visninger af din annonce. Du betaler en pris pr. tusind visninger (CPM). Derfor er det vigtigt, at vi har en klar forståelse af din målgruppe og har defineret den præcist. På den måde betaler du ikke for at få vist din annonce for folk, som ikke er interesseret i din produkt eller ydelse.

Selve prisen på annoncerne er baseret på en auktion, hvor du konkurrerer med dine konkurrenter om den udvalgte målgruppe. Derfor handler det om at finde den rette balance mellem en bred nok målgruppe til at kunne skabe værdi for din virksomhed, men specifik nok til, at konkurrencen er lav.

Vi hjælper dig med hele processen.

LinkedIn – det forretningsorienterede

Klutch kan hjælpe din virksomheder med at bruge LinkedIn strategisk og skabe værdi og vækst gennem både organisk og betalt indhold. 

LinkedIn er et effektivt redskab for din virksomhed til at opnå større synlighed og troværdighed, og egner sig specielt godt til erhvervslivet, det professionelle netværk og den faglige tone.

Uanset om du ønsker at finde nye kunder til din B2B virksomhed, skabe leads eller udvide din online tilstedeværelse og genkendelighed, kan vi overtage roret og styre dig sikkert i havn.

Instagram

%

af den danske befolkning har en profil på LinkedIn

Hvordan annoncerer vi på LinkedIn?

Annoncer på LinkedIn minder om annoncer på Facebook og Instagram, idet vi kan målrette annoncerne mod målgrupper som du har defineret ud fra kendetegn som alder, branche, køn osv. Det gør det nemmere at optimere dine annoncer, så du når din målsætning med færrest mulige udgifter.

Pinterest – det visuelle

Pinterest er et socialt medie, der er bygget til at inspirere sine brugere gennem flot visuelt indhold. Idéen med Pinterest er, at man som bruger kan “pinne” billeder til sine boards til inspiration. Mange er begyndt at bruge platformen som en form for visuel søgemaskine.

Det er på pinterest, at bruden finder inspiration til brylluppet og mor finder inspiration til børnefødselsdagen. Pinterest er også det sociale medie, som flest brugere shopper gennem.

På globalt plan er der 460 millioner aktive brugere, og i Danmark er der omkring 1 million brugere. Kvinderne udgør omkring 60% af disse, men antallet af mandlige brugere stiger år efter år. 

Instagram

%

af Pinterest-brugerne er kvinder

Hvordan annoncerer vi på Pinterest?
Hører du til på Pinterest?

Ligesom alle andre social medie platforme, giver Pinterest dig også mulighed for at annoncerer på deres. Gennem annoncering sikrer du, at dit indhold rammer den rigtige målgruppe. På Pinterests annonceringsværktøj har vi mulighed for at segmentere din målgruppe på demografi, geografi, interesser og meget andet.

Fordelene ved at annoncere på Pinterest er, at brugerne er 3 gange mere tilbøjelige til at klikke ind på dit website og at annoncerne har billigere konverteringspriser end andre sociale medier.

De fleste virksomheder har en eksistensberettigelse på Pinterest, så længe de kan skabe tiltalende visuelt indhold omkring deres produkter.

På Pinterests egen målgruppeindsigt kan du se denne oversigt over de mest populære kategorier og interesser:

 1. Boligindretning
 2. Gør-Det-Selv (DIY) og håndarbejde
 3. Kunst
 4. Underholdning
 5. Undervisning
 6. Mad og drikke
 7. Kvindemode

Det er bestemt værd at tænke Pinterest ind i sin marketingstrategi, og hvis du stadig er i tvivl kan du overveje disse oplysninger:

 • Brugere på Pinterest er 3 gange mere tilbøjelige til at klikke over på en virksomheds hjemmeside.
 • Annoncer er 2-3 gange billigere pr. konvertering.
 • 85 % af alle brugere siger, at de anvender Pinterest, når de begynder på et nyt projekt.
 • Værdien på ordre foretaget gennem Pinterest-annoncer er dobbelt så høj som på Facebook.

Hvordan vi gør det

1. Analyse & Research

Vi analyserer dit projekt, så vi opnår en forståelse for udfordringerne. Her sætter vi fokus på at forstå din målgruppe, og hvordan vi bedst muligt kan nå den. Vi undersøger, hvad dine konkurrenter gør, så vi kan skabe det bedste udgangspunkt.

2. Start på ekskvering

Vi konceptualiserer projektet og udfordringerne, formulerer strategien, handlingsplan og mål samt skaber målgrupper og budskaber. På den måde kan vi sætte ind der, hvor det giver mest mening for dig.

3. Optimering & tilpasning

Der analyseres på data, hvordan brugerne har taget imod indsatsen og vi sørger for at optimere på den eksisterende indsats. Vi yder løbende rådgivning, så du er med hele vejen, og opsætter nye mål.

4. Evaluering & rapportering

Gennem avancerede værktøjer evaluerer vi på vores indsats og sørger for, at vi følger opgaven helt til dørs. Vi rapporterer resultaterne til dig, og hjælper dig med rådgivning til den videre indsats.

Fortæl os om dit næste projekt