loader image
LinkedIn Cheat Sheet 2022: Få styr på størrelserne
Vi har udarbejdet et cheat sheet med de korrekte størrelser for billeder, video, coverbilleder og andre formater på LinkedIn, så du kan kan stå klar med dit indhold i de korrekte størrelse og sikre en ordentlig kvalitet.

Vi har  udarbejdet en guide der viser dig, de forskellige billedformater til LinkedIn. Herunder profilbilleder, coverbilleder og de mest brugte annonceformater. Vores LinkedIn Cheat Sheet giver dig et hurtigt overblik over de forskellige størrelser og formater brugt på LinkedIn. 

Derfor er det vigtigt at benytte korrekte størrelser på LinkedIn

Det er vigtigt at benytte de korrekte størrelser på diverse platforme, for at sikre at dit indhold ikke ser forkert ud. Du fremstår professionel ved at have styr på størrelserne, og sørger for at dine billeder er præsentable. Det kan påvirke dit engagement meget, ved at benytte korrekte størrelser.   

Bruger du ikke de korrekte størrelser, kan dine billeder fremstå pixelerede og utydelige. 

Billedstørrelser på LinkedIn

LinkedIn opdaterer ofte sine retningslinjer for billedstørrelser. Dimensionerne skiftes ofte og derfor kan du hurtigt få en fordel over dine konkurrenter ved at være opdateret på dette, og poste dit content i den bedste kvalitet muligt. Udover dette  anbefaler vi også, at du holder sig til LinkedIns anbefalede filformater, for at sikre den bedste kvalitet. 

Nedenfor finder du et overskueligt skema over de forskellige billedstørrelser for Facebook, og så kan du også læse vores liste over gode råd. 

Gode råd til LinkedIn

Til profilbilleder 

 • LinkedIn kan håndtere billeder helt op til 7680 x 4320 pixels.
 • Dine billeder må fylde op til 8 MB, så sørg for at komme så tæt på den maksimale størrelse for at kvaliteten bliver så god som mulig.

Til coverbilleder

 • Sørg for at din filstørrelse er under 8 MB.
 • Coverbilleder bliver beskåret på forskellige måde på desktop og smartphone. Her er det vigtigt, at du tjekker, hvordan coverbilledet ser ud på både desktop og smartphone inden, at du afslutter.

Til billeder på virksomhedssider 

 • Når du poster nye billeder til din virksomhedsside, så vær sikker på, at de er i formatet .PNG eller .JPG.
 • Benyt størrelsesforholdet 1,91:1.
 • De mest ideelle billeder er 1200 x 628 pixels.

Til billeder i opslag hvor der indgår link 

 • Anbefalet størrelsesforhold: 1,91:1.
 • Vi anbefaler, at dit billede er mere end 200 pixels bredt, som er minimumsbredden.
 • Hvis dit billede er mindre end 200 pixels bredt, så vil det fremgå som miniaturebillede på venstre side af din indlæg.

Til Linkedin stories 

 • Du kan gemme individuelle posts fra din story inden for 24 timer efter at have lagt det på LinkedIn Stories.
 • Du kan dele dine LinkedIn Stories med dine forbindelser i 1. led gennem LinkedIn-beskeder.

Andre artikler til dig

Måske er du også interesseret i at læse nogle af vores andre artikler.

Instagram Cheat Sheet 2022: Få styr på størrelserne

Instagram Cheat Sheet 2022: Få styr på størrelserne

Det kan være svært at navigere i, hvilke størrelser der er de korrekte, på de forskellige platforme. Vi har derfor herunder fundet de seneste størrelser for billeder og formater på Instagram, så du fortsat kan bruge dem korrekt i dit indhold i 2022.

Facebook cheat sheet 2022: Få styr på størrelserne

Facebook cheat sheet 2022: Få styr på størrelserne

Vi har udarbejdet et cheat sheet med de korrekte størrelser for billeder, video, coverbilleder og andre formater på Facebook. På den måde kan du stå klar med dit indhold i de korrekte størrelse og sikre en ordentlig kvalitet i 2022. 

Nej, Meta lukker ikke for Facebook og Instagram i Europa

Nej, Meta lukker ikke for Facebook og Instagram i Europa

Meta, som ejer både Facebook, Instagram og beskedtjenesten WhatsApp, rasler med sablerne. Hvis ikke de kan få lov til at overføre, gemme og behandle data fra de europæiske brugere på amerikanske servere, så vil de lukke for deres tjenester, altså platformene, i Europa. Sådan lyder det i den seneste årsrapport fra Meta selv. Men er der en reel risiko for at det sker?