fbpx

Om os

Vi er et social media bureau, der tror på hårdt arbejde og langvarige relationer. Vi elsker nye udfordringer, kreativitet og at få virksomheder og organisationer til at tage sig godt ud. Vi er bureauet, der gerne går den ekstra mil, så vores kunder lykkes.

K white

Scroll

[
Stroeget

Vores navn

Navnet Klutch har flere betydninger. Klutch betyder personer, som er de bedste i deres kategori. Hvis du staver det med et ‘c’, betyder clutch at levere præcis, hvad der er behov for, når der er behov for det. Clutch kan også oversættes til ‘kobling’, som er den mekaniske enhed, der overfører kraften fra motoren til hjulene.

Bag klutch

Klutch blev startet i sommeren 2020 med formålet om at hjælpe virksomheder og organisationer med at optimere deres forretning gennem sociale medier.

Jeg har en masse erfaring med sociale medier fra min tid i både den offentlige og den private sektor. Her har jeg været ansvarlig for community management, storytelling, produktion af content og været ‘ghostwriter’ for flere store erhvervsmæssige profiler på sociale medier.

Klutch er resultatet af en årelang drøm om at være selvstændig. Jeg har siddet på kundesiden af bordet længe, og jeg ved derfor, hvad man forventer som virksomhed.

Oliver Klutch

Oliver Hancke

Ejer, Klutch Agency

oh@klutch.dk  |  +45 21 70 14 18