Om os

Vi er dem, du vælger for kreativiteten.

 

Vores slogan er we tell everyone, da vi er her for at fortælle alle om dig. Vi sørger for, at din målgruppe kender til dig og dine produkter.

Navnet.

Navnet Klutch har flere betydninger. Klutch betyder personer, som er de bedste i deres kategori. Hvis du staver det med et ‘c’, betyder clutch at levere præcis, hvad der er behov for, når der er behov for det. Clutch kan også oversættes til ‘kobling’, som er den mekaniske enhed, der overfører kraften fra motoren til hjulene.

 

Vores partnere.

Oliver

Oliver hancke.

Oliver er fra København, Danmark. Han er erfaren inden for både offentlig og privat sektor på områderne for B2B-finansielle tjenester, revisions- og konsulentbranchen, IT-platforme, tøjmærker og deløkonomi-apps. Oliver er specialiseret i strategisk kommunikation, visuel identitetsdesign og corporate samt employer branding.

Jamie 9

Jamilia Buzurukova.

Jamilia er fra Moskva, Rusland, og bor i Lund, Sverige. Hun har lang erfaring med B2B, forbrugerbrands inden for IT- og uddannelsessektoren. Jamilia har arbejdet med højprofilerede virksomheder, har ledet store marketingkampagner og leveret projekt- samt eventstyring.