fbpx

Annoncering

Online annoncer på sociale medier og Google, der øger din indtjening.

Annoncering på sociale medier og Google

Vi sørger for, at dit content bliver bemærket ved at benytte de rigtige kanaler og ved at nå ud til den rigtige målgruppe.

Konkurrencen med gratis indhold, det vi kalder organisk content på fagsprog, på sociale medier er helt vild. Det er de hårde fakta. Derfor har annoncering aldrig været mere relevant. Vores eksperter er klar og forberedt på at kæmpe med de bedste bureauer og virksomheder i Danmark.

Statistikker viser, at sociale medier har den højeste ROI, return on investment, for virksomheder, men mange forstår ikke, hvordan man får mest muligt ud af disse platforme, hvilket kan skyldes manglende tid, erfaring eller kompetencer, når det kommer til at administrere alle dele af en kampagne.

Så hvordan kan din virksomhed holde fokus på at få succes inden for din branche samtidig med, at du undgår at bruge for meget af din personlige tid og ressourcer på sociale medier?

Det er her, at Klutch Agency kommer ind i billedet. 

Den typiske konverteringsrate, altså hvor mange der ender med at købe fra dig i sidste ende, ligger på kun 1%. Derfor er det enormt vigtigt, at du benytter dig af et bureau, der benytter de rigtige kanaler, den rigtige strategi og som giver dig de bedste resultater.

Annoncering på sociale medier kan være svært, fordi hver virksomhed har sit eget visuelle udtryk i annoncer, indhold og på hjemmesiden. Et indgående kendskab til detaljerne omkring et virksomheds udtryk gør forskellen på, hvordan en annonce performer på de forskellige platforme.

Vi forstår, hvorfor en virksomheds primære formål er at skabe værdi fra de markedsføringskroner, som man investerer i kampagner fremfor likes, kommentarer og delinger.

Vores eksperter løfter ikke blot den byrde af dine skuldre, men vi sørger for at levere flere leads, konverteringer og salg.

Vi tager os af alle de platforme, der betyder noget

Sociale medier giver din virksomhed mulighed for at styrke sine relationer til sine følgere samt for at konvertere flere af målgrupperne til kunder i sidste ende. Vores strategiske tilgang til håndtering af vores kunders sociale medier kan betale sig.

Facebook

Facebook-annoncer er designet mod specifikke kampagnemål, og kan sendes ud på alle Facebooks platforme. Vores eksperter sørger for, at din kampagne skiller sig ud fra mængden.

Instagram

Som et social media bureau fokuserer vi på effektive strategi for annoncering på platformene. Vi forstår de unikke muligheder, som Instagram tilbyder som platform, og skaber de rigtige kampagner for vores kunder.

Google Ads

Google-annoncer har den fordel, at de bliver vist på verdens mest benyttede søgemaskine. Vores specialister tager sig af din annoncering på platformen, så du kan sørge for at holde fokus på virksomhedens kerneydelser.

Pinterest

Pinterest er en platform, som er i stærk vækst i forhold til annoncer. Sammen med dig sørger vi for at udnytte platformens potentiale til din fordel mens vi øger kendskabet til dit brand, skabere flere besøgende og konverteringer.

LinkedIn

LinkedIn er den bedste platform, når det kommer til B2B-annoncering. Men dine annoncer skal fortsat nå de rigtige målgrupper. Vi sørger for, at både dine annoncer og din sponsorerede indhold når ud til de rigtige – og bliver godt modtaget.

Skal vi tage en snak?

Annoncering på sociale medier er kommet for at blive, og Klutch Agency sørger for at skabe flere konverteringer, styrke dit brand  og meget mere.

Hvis du er interesseret i annoncering på sociale medier, men føler dig usikker på, hvor du skal starte, så kontakt vores eksperter og lad dem tage sig af dine udfordringer.

Kursus i annoncering på sociale medier

Vi er ikke bange for at lære fra os. Derfor tilbyder vi også at sende vores eksperter ud til din virksomhed, hvor vi giver en grundlæggende introduktion til, hvilke muligheder vi har med annoncer på sociale medier, hvordan du segmenterer, styrker kunderejsen og de forskellige annonceformater.

Kurset giver dig praktisk erfaring med selve annoncemodulet i Facebook Business, og vi lærer dig, hvordan du bygger en effektiv kampagne, hvordan du måler på den og i sidste ende optimerer den.

Udfyld formularen og få et tilbud på vores kurser