fbpx

WordPress

Vi kender WordPress indgående. Lad os bygge din næste hjemmeside.

Hjemmesider i WordPress

Bag enhver moderne succesfuld virksomhed er et flot og funktionelt website. 

Har du brug for nogle, der kan bygge i WordPress? Klutch Agencys designere skaber dit univers præcis, som du ønsker det.

En virksomheds tilstedeværelse online er afgørende for dens succes. Men mange virksomheder forstår fortsat ikke, at de størstedelen af deres kunder besøger deres hjemmeside før, at de køber noget.

En stærk online tilstedeværelse, herunder i form af en hjemmeside, kan være forskellen, der skaber en højere indtjening. Faktisk hænger kvaliteten af dit website uløseligt sammen med dine resultater.

Klutch Agency bygger hjemmesider i WordPress, som er intuitive med kunden i fokus, som er funktionelle og flotte på både mobil og desktop og som typisk er billigere end vores konkurrenter.

Vi skaber dit univers

Hastighedsoptimeret

Når du bruger Klutch Agency til at skabe en hjemmeside, forpligter vi os til at levere en hurtigt WordPress-hjemmeside, som kan øge din brugerfastholdelse, og som gør en forskel for din markedsføring.

SEO-venligt

I strukturen på en hjemmeside er der mere over 100 forskellige faktorer, som er afgørende for, at søgemaskinerne prioriterer din hjemmeside over dine konkurrenters. Vi anbefaler on-page SEO, også kaldet on-site SEO og on-site søgemaskineoptimering, mens vi opbygger din hjemmeside.

Responsivt design

Det er svært at finde en virksomhed, der arbejder med WordPress-hjemmesider, som også sikrer kvaliteten i hele udvikling af hjemmesiden. Vi garanterer et flot design, som også er optimeret til dine mobile enheder, tablets, laptops og desktops Vi forstår, at et responsivt deisgn er afgørende i dag.

Brugervenligt

Ifølge Google har hjemmesider, der er engagerende, højere sandsynlighed for at blive vist højere i søgeresultaterne. Google ved nemlig, at din hjemmeside har mere brugbar information for brugerne, som søger efter information. Vi skaber hjemmesider, der kan præstere på Google så snart de er publiceret.

Skal vi tage en snak?

Vores WordPress-eksperter kan skabe stortset alt, hvad du kan forestille dig inden for WordPress-platformen.

Vi skaber flotte hjemmesider, som fungerer på tværs af enheder, som præsterer på Google og som øger dine konverteringer.

Kursus i WordPress

Vi er ikke bange for at lære fra os. Derfor tilbyder vi også at sende vores eksperter ud til din virksomhed, hvor vi giver en grundlæggende introduktion til, hvordan I kan bygge jeres næste hjemmeside i WordPress.

Vi benytter os af Divi til at bygge i WordPress, og vores kursus giver dig praktisk erfaring med opbygning, design og SEO af WordPress-hjemmesider.

Udfyld formularen og få et tilbud på vores kurser